TalletusOtto-automaattien verkosto laajenee

Otto- ja TalletusOtto-automaattien määrää lisätään sadoilla uusilla automaateilla S-ryhmän toimipaikoissa lähikuukausien aikana. TalletusOtto-automaatteja on jatkossa kahdenlaisia: kaikissa on tarjolla tutut Otto-palvelut sekä setelien talletus – ja osassa lisäksi myös kolikkojen talletus.


Otto-automaatit palaavat S-ryhmään

S-ryhmä tiedotti aiemmin, että sen hallinnoimien noin 500 Nosto-automaatin tilalle tuodaan Loomis Automatian käteisautomaatteja. Tämä lisää Otto- ja TalletusOtto-automaattien määrää sadoilla automaateilla, yhteensä noin 1500 automaattiin. Uusien automaattien asennukset S-ryhmän toimipaikkoihin ovat nyt alkaneet pääkaupunkiseudulla ja ne on tarkoitus viedä valtakunnallisesti läpi jo lähikuukausien aikana.

– Haluamme jatkossakin turvata monipuoliset käteisautomaattipalvelut siellä missä ihmiset päivittäin asioivat ja olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme entisestään kasvattaa valtakunnallisen automaattiverkostomme kattavuutta, kertoo Loomis Automatia Oy:n toimitusjohtaja Marko Kolehmainen.

 TalletusOtto-automaatteja on kahdenlaisia

TalletusOtto-automaatteja on jatkossa kahdenlaisia: kaikissa on tarjolla tutut Otto-palvelut sekä setelien talletus – ja osassa lisäksi myös kolikkojen talletus. Kolikoitakin vastaanottavat TalletusOtto-automaatit on merkitty automaatin kolikkovaunuun kiinnitetyllä pyöreällä Kolikko-tunnuksella (ks. kuva liiteenä).

Myös nykyiset yli 200 OttoPlus-brändättyä automaattia yhdenmukaistetaan tämän vuoden aikana nimeltään ja ilmeeltään TalletusOtto-automaateiksi. Seteleitä vastaanottavia TalletusOtto-automaatteja on siten asennettuna myös ulkoseiniin, palvelemaan 24/7-periaatteella. Kaiken kaikkiaan TalletusOtto-automaattien verkosto on tarkoitus kasvattaa vuoden 2024 aikana lähes 500 pisteeseen ympäri Suomen, kun talletuksia vastaanottavia automaatteja on viime vuosina ollut yhteensä noin 350.

Automaattien sijainnin ja kunnon voi tarkistaa osoitteesta otto.fi

Paljon tietoa Loomis Automatian käteisautomaattipalveluista saa osoitteesta otto.fi.

Muun muassa reitti lähimmälle automaatille löytyy otto.fi-sivuston hakupalveluista ”Missä Otto?” ja ”Missä Talletus?”. Automaattien sijainnin lisäksi otto.fi-sivuston hakupalveluihin päivitetään mahdolliset palvelukatkot lähes reaaliaikaisesti, eli sieltä voi tarkistaa myös, että lähin automaatti on toimintakunnossa.

 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.