Otto-kontti pelastaa käteispulasta Savonlinnan torilla

Otto-kontti on uusi luova ratkaisu, jolla pelastetaan käteispulasta paikkakunta tai alue, jolle ei muutoin saada käteisautomaattia sijoitettua. Otto-kontti voidaan sijoittaa periaatteessa vaikka tyhjään parkkiruutuun.

 

 

 

 

 

 

Espanjalaistaustaiset karvaiset turistit Arpa ja Remu nostamassa nakkirahaa Savonlinnan torilla.
Lue Itä-Savon juttu Savonlinnan torin Otto-kontista tästä linkistä.

 

Otto-kontti pelasti kesäkauden avajaiset Savonlinnan torilla

Otto-kontti ja siihen sijoitettu Otto-automaatti saatiin käyttöön viime perjantaina Savonlinnan torilla. Valtakunnallisesti ja jopa kansainvälisesti tunnettu vilkas kesäkeidas oli jäämässä ilman käteispalvelua, kun Otto-automaatti jouduttiin poistamaan läheisestä liikekiinteistöstä toukokuun lopulla. Ainakin alkaneen kesäkauden ajan tilanteen pelastaa Otto-kontti.

Otto-kontti on poikkeuksellinen ratkaisu poikkeuksellisiin tilanteisiin

Otto-kontti on kuin pieni parakki tai kioski, jonka tunnistaa jo kaukaa koko konttia koristavasta tutusta Otto-ilmeestä. Sen seinässä palvelee tuttu Otto-automaatti, joka tosin on sekin uutta mallia.

”Idea sinänsä on maailmalta tuttu jo vuosien takaa. Suomen ensimmäisten Otto-konttien rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, kun saimme todeta Otto-automaateille tarjolla olevien sijoittelupaikkojen vähentyneen siinä määrin, että on paikkakuntia tai alueita, joille ilman meidän tuomaa Otto-konttia ei saada käteisautomaattia sijoitettua”, kertoo Automatian käteispalvelujen johtaja Harri Pennanen.

Otto-kontti ratkaisee vaikeita tilanteita, joissa paikkakunnan tai alueen ainoa automaatti joutuu evakkoon esimerkiksi kiinteistön remontin takia, eikä korvaavaa sijoituspaikkaa löydy. Automatian yhdessä kumppaniensa kanssa toteuttama Otto-kontti on turvallinen ratkaisu, jolla käteisautomaatti voidaan sijoittaa periaatteessa vaikka tyhjään parkkiruutuun, kunhan siihen saadaan sähköt.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.