Otto-kontti pelastaa käteispulasta

Otto-kontti on uusi luova ratkaisu, jolla pelastetaan käteispulasta paikkakunta tai alue, jolle ei muutoin saada käteisautomaattia sijoitettua.
Otto-kontti voidaan sijoittaa periaatteessa vaikka tyhjään parkkiruutuun.

 

 

 

 

 

 

 

Otto-kontti palvelee nyt Rovaniemen keskustassa

Otto-kontti tuotiin viime viikolla Rovaniemen keskustan kävelykadulle, Pohjolan Osuuspankin edustalle (Koskikatu 12), ja siihen sijoitettu Otto-automaatti on jo täydessä asiakaskäytössä. Ydinkeskusta oli jäämässä ilman vuorokauden ympäri palvelevaa Otto-automaattia konttorikiinteistön uusimisen vuoksi. Purun ja uuden kiinteistön rakentamisen oletetaan vievän noin puolitoista vuotta, mutta sen aikaa tilanteen pelastaa Otto-kontti.

 

Otto-kontti on poikkeuksellinen ratkaisu poikkeuksellisiin tilanteisiin

Otto-kontti on kuin pieni parakki tai kioski, jonka tunnistaa jo kaukaa koko konttia koristavasta tutusta Otto-ilmeestä. Sen seinässä palvelee tuttu Otto-automaatti, joka tosin on sekin uusinta mallia.

”Idea sinänsä on maailmalta tuttu jo vuosien takaa. Suomen ensimmäisten Otto-konttien rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, kun saimme todeta Otto-automaateille tarjolla olevien sijoittelupaikkojen vähentyneen siinä määrin, että on paikkakuntia tai alueita, joille ilman meidän tuomaa Otto-konttia ei saada käteisautomaattia sijoitettua”, kertoo Automatian käteispalvelujen johtaja Harri Pennanen.

Otto-kontti ratkaisee vaikeita tilanteita, joissa paikkakunnan tai alueen ainoa automaatti joutuu evakkoon esimerkiksi kiinteistön remontin takia, eikä korvaavaa sijoituspaikkaa löydy. Automatian yhdessä kumppaniensa kanssa toteuttama Otto-kontti on turvallinen ratkaisu, jolla käteisautomaatti voidaan sijoittaa periaatteessa vaikka tyhjään parkkiruutuun, kunhan siihen saadaan sähköt.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.