Automatia on siirtynyt Loomis AB:n omistukseen

Danske Bank, Nordea ja OP Ryhmä ovat myyneet Automatia Pankkiautomaatit Oy:n koko osakekannan käteisen rahan käsittelyyn keskittyneelle Loomis AB:lle. Yrityskauppa saatettiin päätökseen tänään.

Myyjät ovat kaupan yhteydessä sopineet uusista pitkäaikaisista palvelusopimuksista ja ovat jatkossakin Automatian asiakkaita. Kaupalla ei ole vaikutusta Automatian palveluihin, kuten Otto-käteisautomaattiverkoston toimintaan.

Kaupasta tiedotettiin alun perin 26.2.2020:

Automatia siirtyy Loomis AB:n omistukseen

Lisätietoja:

Marko Vilo, toimitusjohtaja, Automatia, 040 724 7743.

 

Automatia Pankkiautomaatit Oy
Automatia Pankkiautomaatit Oy ylläpitää ja kehittää pankeille Otto-, OttoPlus- ja TalletusOtto-käteisautomaatteja, rahahuollon palveluita sekä Siirto-mobiilimaksujen välitysjärjestelmää.

 

Lyhyesti Loomiksesta
Loomis tarjoaa turvallisia ja tehokkaita kokonaisratkaisuja käteisen ja muiden arvoesineiden jakeluun, käsittelyyn, varastointiin ja kierrätykseen. Loomiksen asiakkaita ovat pankit, jälleenmyyjät sekä muut toimijat ja sen kansainvälinen verkosto kattaa yli 400 toimipistettä yli 20 maassa. Loomis työllistää noin 25 000 henkilöä, ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 21 miljardia kruunua. Loomis on listattu Tukholman pörssissä (Nasdaq Stockholm Stock Exchange) suurten yhtiöiden listalle (Nordic Large Cap List).

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.