Automatia lisää talletusautomaatteja

Automaattitalletusten ja talletusautomaattien määrä kasvaa edelleen. Automatia on uusinut jo satoja Otto-automaatteja malleihin, joissa on tarjolla myös talletusmahdollisuus. Alkaneen vuoden aikana asennetaan vielä lisää OttoPlus-automaatteja.

”Talletustapahtumat automaateillamme lisääntyivät edelleen vuonna 2020, vaikka käteisen nostaminen ja käyttäminen maksamiseen ovat vähentyneet jo pitkään. Kyse on käyttäytymisen muutoksesta ja talletusten siirtymisestä automaateille: Ihmiset tallettavat saamansa käteisen nopeasti ja kätevästi talletusautomaatilla, sen sijaan että maksaisivat sillä pikkuhiljaa ostoksiaan tai veisivät sen konttoriin”, sanoo Automatian käteispalvelujen johtaja Harri Pennanen.

 Automatia Pankkiautomaatit Oy:n nykyiset 165 TalletusOtto- ja yli 200 OttoPlus-automaattia ovat siis kovassa käytössä. Alkaneen vuoden aikana asennetaan vielä lisää OttoPlus-automaatteja, joilla onnistuu käteisen nostamisen lisäksi setelien talletus. TalletusOtto-automaateilla puolestaan voi tallettaa myös kolikoita.

  

OttoPlus on Otto plus setelien talletus

OttoPlus-automaatista voi nostaa käteistä aivan kuten muistakin Otto-automaateista. OttoPlus-automaatti on palveluiltaan muutenkin kuin Otto-automaatti, mutta lisäksi sillä onnistuu setelien talletus. Koska seteleitä voi syöttää nippuna jopa 100 kappaletta kerrallaan, on niiden tallettaminen automaatin uumeniin nopeaa ja turvallista.

Seteleiden tallettajia muistutetaan, että setelit tulee syöttää raha-aukkoon automaatin ohjeiden mukaan: hyväkuntoisia seteleitä siistinä nippuna – ja pelkkiä seteleitä. Eli seteleiden mukana ei saa olla kolikoita, kuminauhaa, klemmaria tai mitään muutakaan.

 

Lähes kaikki pankit mukana Automatian talletusautomaattipalveluissa

TalletusOtto-automaattien talletuspalvelu ja OttoPlus-automaattien setelien talletuspalvelu toimivat OP Ryhmän, Nordea Pankin, Danske Bankin, POP Pankkien, Säästöpankkien, Oma Säästöpankin ja Aktian korteilla.

Talletuspalvelut tarjotaan automaateilla näiden pankkien kaikilla korteilla, joissa on debit-ominaisuus, myös esimerkiksi Visa Electron -korteilla. Talletus ei ole mahdollista luottokortilla eikä yhdistelmäkortin credit-valinnalla.

 

Automaattien sijainnit löytyvät Otto.fi-appista ja -nettisivuilta

Muun muassa reitti lähimmälle automaatille löytyy Otto.fi-applikaation tai
Otto.fi-nettisivuston hakupalveluista ”Missä Otto?” ja ”Missä Talletus?”.

Automatia päivittää automaattiensa sijainnin lisäksi mahdolliset palvelukatkot lähes reaaliaikaisesti Otto.fi-hakupalveluihin, joten sieltä voi tarkistaa senkin, että lähin automaatti on toimintakunnossa.

Otto.fi-mobiilisovellus on ladattavissa Android-puhelimiin Google Play
-sovelluskaupasta sekä iPhone-puhelimiin App Storesta.

 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.