Otto-automaateista saa 10 euron seteleitä

Automatia on lisännnyt Otto-automaatteihinsa 10 euron seteleitä. Käteisnostot ovat vähentyneet siinä määrin, että rahan riittävyys voidaan turvata näin pienilläkin seteleillä. 

Siitä asti, kun Suomi siirtyi euroon, Otto-automaatit alkoivat jakaa 20 ja 50 euron seteleitä. Markka-ajan päättyessä elettiin käteisautomaattien käytön huippuvuosia, eikä pienemmillä seteleillä enää pystytty varmistamaan rahan riittävyyttä automaateissa viikonloppujen ja pyhien yli. Käteisnostot ovat 20 vuoden aikana kuitenkin vähentyneet Suomessa niin paljon, että rahan riittävyys voidaan jo turvata osassa Otto-automaateistakin, vaikka niihin ladataan entistä pienempiä seteleitä.

Myös 10 euron Otto-automaattien sijainnit löytyvät apista ja netistä: Otto.fi

”Missä Otto?”-hakupalvelusta voit näin kätevästi tarkistaa senkin, missä on lähin automaatti, joka jakaa esim. 10 euron seteleitä: Jokaisen automaatin sijaintitietojen ja aukioloaikojen perään on lisätty tieto seteleistä, joita se jakaa ja joita on jäljellä!

Setelitiedot (kuvan esimerkissä: 10/20/50 €) näkyvät aina lähimpien automaattien listauksessa kartan alla sekä tietokuplassa, joka avautuu klikkaamalla tai koskettamalla kartan automaattisymboleita.

Jakaa nyt 10-20-50_kupla ja lähin

 

Automaattien sijainnit ja palvelut sekä reitti lähimmälle automaatille löytyvät kätevästi Otto.fi-applikaation tai Otto.fi-nettisivuston ”Missä Otto?”-hakupalvelusta. Lisäksi näihin hakupalveluihin päivitetään lähes reaaliaikaisesti mahdolliset palvelukatkot. Otto.fi-mobiilisovellus on ladattavissa Android-puhelimiin Google Play -sovelluskaupasta ja iPhone-puhelimiin App Storesta.


Kymppejä on lisätty Otto-automaatteihin keväästä 2021 alkaen

Suuri osa Otto-automaateista eri puolilla maata on jo alkanut jakaa 10 euron seteleitä ja kymppejä lisätään Otto-automaatteihin jatkossakin, niiden kysynnän ja rahan riittävyyden mukaan.

Automaatin näytöltä tunnistaa 10 euron seteleitä jakavan Otto-automaatin.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.